MT događanja

HUMANITARNA AKCIJA

Ove godine odlučili smo organizirati humanitarnu akciju kako bismo pomogli onima koji se žele baviti sportom, a nemaju mogućnosti. Prikupljamo rabljenu i/ili novu sportsku odjeću, obuću i opremu.
Sportski rekviziti i oprema nije svima uvijek jednako dostupna te smo odlučili uoči Božića organizirati prikupljanje sportske opreme i rekvizita koje više ne koristite a koja je još uvijek u dobrom stanju. Rekviziti i oprema će biti donirana djeci koja će ju moći dalje koristiti.

PRIKUPLJANJE TRAJE DO 15.12.2017.

Saznaj više

MT edukacija za trenere

MT edukacija namijenjena je sportskim i kondicijskim trenerima, kao i psiholozima koji žele naučiti više o mentalnoj pripremi sportaša. Edukacija je podijeljena u 3 modula (Motivacija, Fokus i Upravljanje emocijama) koji se održavaju kroz 2 dana. Navedena područja prolaze se kroz teoriju i brojne praktične primjere naših mentalnih trenera.

Sljedeća edukacija održat će se:

MOTIVACIJA
FOKUS
KONTROLA EMOCIJA

Saznaj više

MT za djecu sportaše

MT za djecu sportaše jest grupni program mentalne pripreme sportaša. Program je namijenjen mlađim uzrastima sportaša od 8 do 14 godina, a provodi ga jedan ili više mentalnih trenera. Program traje 2 mjeseca kroz kojih sportaši prolaze kroz 8 radionica u trajanju od 60 minuta. Veličina grupe je od 8 do 12 sportaša.

Sljedeća radionica održat će se:

LISTOPAD 2017.

Saznaj više