MT praktikum za trenere

MT praktikum namijenjen je sportskim i kondicijskim trenerima, kao i psiholozima koji žele naučiti više o mentalnoj pripremi sportaša. Praktikum je podijeljen u 3 modula (Motivacija, Fokus i Upravljanje emocijama) koji se održavaju svaki posebno kroz 3h.. Navedena područja prolaze se kroz teoriju i brojne praktične primjere naših mentalnih trenera.

Sljedeći praktikumi održat će se:

MOTIVACIJA 28.02.
FOKUS 14.03.
KONTROLA EMOCIJA 28.03.

Saznaj više

Predavanje za roditelje

Besplatno predavanje za roditelje na temu Kako roditelji odgojem grade samopouzdanje sportaša?
Na predavanju objašnjavamo termin samopouzdanja i karakteristike po kojima se mogu prepoznati samopouzdani sportaši. Ukazujemo na ulogu koju roditelji imaju u sportu te kako trebaju pristupati svojoj djeci kada je riječ o ovoj temi. Dajemo primjere nekih tipičnih grešaka koje se događaja u komunikaciji s djecom te neke tipične reakcije djece i kako na njih reagirati. Ne postoji neki savršeni recept za odnos prema djetetu u sportu, no nudimo neke korisne savjete koji će zasigurno biti od pomoći.

Predavanje će se održati 13.03.2018. od 18:30 do 20:00 u našem uredu Gorjanska 29, 4. kat.

PRIJAVI SE!

MT za djecu sportaše

MT za djecu sportaše jest grupni program mentalne pripreme sportaša. Program je namijenjen mlađim uzrastima sportaša od 8 do 14 godina, a provodi ga jedan ili više mentalnih trenera. Program traje 2 mjeseca kroz kojih sportaši prolaze kroz 8 radionica u trajanju od 60 minuta. Veličina grupe je od 8 do 12 sportaša.

Sljedeća radionica održat će se:

Saznaj više