MT praktikum za trenere

MT praktikum namijenjen je sportskim i kondicijskim trenerima, kao i psiholozima koji žele naučiti više o mentalnoj pripremi sportaša. Praktikum je podijeljen u 3 modula (Motivacija, Fokus i Upravljanje emocijama) koji se održavaju svaki posebno kroz 3h.. Navedena područja prolaze se kroz teoriju i brojne praktične primjere naših mentalnih trenera.

Sljedeći praktikumi održat će se:

MOTIVACIJA
FOKUS
KONTROLA EMOCIJA

Saznaj više

Predavanje za roditelje

Besplatno predavanje za roditelje na temu Kako roditelji odgojem grade samopouzdanje sportaša?
Na predavanju objašnjavamo termin samopouzdanja i karakteristike po kojima se mogu prepoznati samopouzdani sportaši. Ukazujemo na ulogu koju roditelji imaju u sportu te kako trebaju pristupati svojoj djeci kada je riječ o ovoj temi. Dajemo primjere nekih tipičnih grešaka koje se događaja u komunikaciji s djecom te neke tipične reakcije djece i kako na njih reagirati. Ne postoji neki savršeni recept za odnos prema djetetu u sportu, no nudimo neke korisne savjete koji će zasigurno biti od pomoći.

PRIJAVI SE!

MT za djecu sportaše

MT za djecu sportaše jest grupni program mentalne pripreme sportaša. Program je namijenjen mlađim uzrastima sportaša od 8 do 14 godina, a provodi ga jedan ili više mentalnih trenera. Program traje 2 mjeseca kroz kojih sportaši prolaze kroz 8 radionica u trajanju od 60 minuta. Veličina grupe je od 8 do 12 sportaša.

Sljedeća radionica održat će se:

Saznaj više