MENTALNI TRENING - INDIVIDUALNI RAD

Provjerite programe

MENTALNI TRENING SPORTAŠA - GRUPNI RAD

Provjerite programe

MENTALNI TRENING SPORTAŠA - INDIVIDUALNI RAD

MT Power program (individualni sastanci)

MT Power Program je individualni rad s osobnim mentalnim trenerom koji prati rad i napredak sportaša od samog početka. Svaki sportaš na početku prolazi kroz testiranje kako bi mentalni trener mogao što bolje postaviti ciljeve rada i definirati prostor za napredak. Područja rada su: motivacija, kontrola emocija i fokus.

Saznaj više

MT Elitni sportaš (mjesečni paket)

MT Elite program je individualni rad s osobnim mentalnim trenerom rezerviran za elitne profesionalne sportaše koji zahtijevaju iznimnu posvećenost i maksimalni angažman mentalnog trenera. Broj mjesečnih mentalnih treninga je neograničen.

Saznaj više

MENTALNI TRENING SPORTAŠA - GRUPNI RAD

MT praktikum za trenere

MT praktikum namijenjen je sportskim i kondicijskim trenerima, kao i psiholozima koji žele naučiti više o mentalnoj pripremi sportaša. Praktikum je podijeljen u 3 modula (Motivacija, Koncentracija i Upravljanje emocijama). Svaki modul održava se u jednom večernjem terminu od 3h. Navedena područja prolaze se kroz teoriju i brojne praktične primjere naših mentalnih trenera.

Saznaj više

Mentalni Trening za djecu sportaše

MT za djecu sportaše jest grupni program mentalne pripreme sportaša. Program je namijenjen mlađim uzrastima sportaša od 8 do 14 godina, a provodi ga jedan ili više mentalnih trenera. Program traje 2 mjeseca kroz kojih sportaši prolaze kroz 8 radionica u trajanju od 60 minuta. Veličina grupe je od 8 do 12 sportaša.

Saznaj više

MT Roditelj sportaša (individualna ili grupna edukacija)

MT Roditelj sportaša je jednodnevni edukacijski seminar namijenjen roditeljima djece sportaša. Ova edukacija se sastoji od teorijskih i praktičnih znanja iz područja sportskog, emotivnog i kognitivnog razvoja, komunikacijskih vještina te Vam daje precizne upute za komunikaciju s djecom na natjecanju i van natjecanja. Po završetku edukacije roditelji će imati konkretne alate za razvoj konstruktivne komunikacije s djetetom koje se bavi sportom.

Saznaj više

MT praktikum za psihologe

MT praktikum namijenjen je psiholozima i studentima psihologije koji žele naučiti više o mentalnoj pripremi sportaša te se bolje pripremiti za rad sa sportašima. Praktikum je podijeljen u 3 modula (Motivacija, Koncentracija i Upravljanje emocijama). Svaki modul održava se u jednom večernjem terminu od 3h. Navedena područja prolaze se kroz teoriju i brojne praktične primjere naših mentalnih trenera.

Saznaj više

Imate pitanje u vezi naših sportskih programa?