Individualni sastanci

MT Power program - individualni sastanci

MT Power program je individualni rad s osobnim mentalnim trenerom (1 na 1) koji prati rad i napredak sportaša od samog starta. Svaki sportaš na početku prolazi kroz testiranje kako bi mentalni trener mogao što bolje postaviti ciljeve rada i definirati prostor za napredak. Područja na kojima se radi su: motivacija, kontrola emocija i koncentracija.
Fokus

Fokus u ključnim trenucima

Nauči zadržati koncentraciju u odlučujućim trenucima natjecanja i postigni bolji rezultat.

Efikasnost reakcije u trenutku

Brza i odlučna reakcija ključna je u natjecanju, a ovim programom možeš naučiti kako ju donijeti.

Motivacija

Konstantnost motivacije

Ponekada je teško pronaći motivaciju za daljnji rad, a to može utjecati na rezultat.

Ostvarivanje zacrtanih ciljeva

Poboljšaj dodatno svoj trening i uloži u svoj osobni razvoj kako bis postigao rezultate i ciljeve kojima težiš.

Smirenost

Smirenost pod pritiskom

Zadrži smirenost za vrijeme natjecanja kako bi maksimalno iskoristio potencijal.

Usmjerenost

Usmjerenost na nastupu

Koncentriraj se na cilj koji si postavio i ostvari svoj najbolji rezultat na natjecanjima.

"U životu, u sportu, u bilo čemu sa čime se bavimo, najbitnije je biti gospodin u pobjedi ili u porazu, svi znamo koliko je to teško pogotovo kada izgubimo, baš zato mislim da je mentalna snaga jako važna. Mentalni trening te nauči kako upravljati svojim tijelom, mislima, emocijama i zato mislim da je jako bitna mentalna snaga za svaki trenutak u našim životima, da se u tim trenucima ponašamo sportski i prihvatimo poraz i da nastavimo dalje radeći na sebi da budemo još bolji, još jači, da budemo najbolja verzija sebe!. I DON'T BELIEVE IN LUCK, I BELIEVE IN HARD WORK."
Roberto Bartol
šesterostruki prvak Hrvatske u biljaru i osvajač brončane europske medalje do 23 god.

Kako izgleda provođenje programa?

Sportaš na sastanke dolazi uglavnom 1-2 puta tjedno te uvježbava razne tehnike i vještine Mentalnog Treninga koje potom trenira kod kuće i na sportskim treninzima do sljedećeg susreta s osobnim mentalnim trenerom. U dogovoru sa sportašem, mentalni trener prati sportski trening ili natjecanje sportaša te odrađuje situacijske treninge.

Rad jedan na jedan

Naši stručnjaci s tobom rade na individualnoj razini.

Cilj

Vlastiti program mentalnih treninga

Cijeli program prilagođavamo tebi i sportskim ciljevima koji ste si postavili.

Praćenje

Individualno praćenje

Pomažemo ti pratiti tvoj napredak kroz program.

Privatnost

Privatnost i povjerljivost mentalnog trenera

Povjerenje nam je na prvom mjestu kako bismo stvorili odnos u kojem možemo raditi.

Redoviti tjedni sastanci

Kontinuirano radimo na razvoju svih tvojih potencijala

Suradnja

Suradnja mentalnog i sportskog trenera

S tvojim trenerom radimo na poboljšanju tvojih treninga i mogućnosti razvoja.

"Mentalna snaga - vrlo važna stvar u životu, ali i u svakom sportu. Naučiš kako pronaći rješenje, a ne problem. Mentalni trening će vam pomoći u napretku vaše psihičke snage. Iz svoje perspektive sam jako zadovoljan. Savjetujem svima!"
Borna Devald
tenisač, osvajač Orange Bowla
Mentalni treneri

Kome je namijenjen MT Power program?

Program je namijenjen amaterskim, poluprofesionalnim i profesionalnim sportašima koji žele ostvariti značajan napredak u svom sportu. Power program prolaze sportaši u dobi od 10 godina na više jer je rad prilagođen dobnom uzrastu, sportskoj kategoriji te sportu kojim se sportaš bavi. Power program pomaže svima koji žele svladati prepreke u sportu i/ili pronaći prostor za sportski napredak.

"U životu, ali i u sportu, rad na sebi igra važnu ulogu. Tako rad na mentalnoj pripremi smatram korisnim u određenim ključnim situacijama. Preporučio bih Mentalni Trening, ne svima, već onima koji žele raditi na sebi i biti bolji."
Ante Budimir
reprezentativac i igrač CA Osasune
“Mišljenja sam da bi mentalni trening trebao primjenjivati svaki profesionalni sportaš; što prije, to bolje. Sport je postao biznis u kojem samo najbolji preživljavaju pa sportašima često treba pomoć za posložiti sve kockice u glavi i pomoći im da izvuku najbolje iz sebe, kako u težim, tako i u normalnim trenucima karijere. Zadovoljan sam svojim radom i iskustvom jer mi daje priliku da saberem misli, odvojim bitno od nebitnog i na kraju izvučem svoj maksimum."
Roko Leni Lukić
kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije

Česta pitanja za MT Power program

Zadaci sportaša su redovitost dolazaka na mentalni trening te odrađivanje zadataka i vježbi koje su zadane od mentalnog trenera.

Svaki sastanak mentalnog trenera sa sportašem traje 60 minuta, osim testiranja koje traje 120 minuta. Samo trajanje Power Programa je između 8-10 sastanaka s mlađim sportašima dok s profesionalnim sportašima suradnja može trajati godinama ili do kraja profesionalne karijere.

Do sada je kroz Power program prošlo oko 500 sportaša različitih uzrasta i kategorija. Neki od poznatih sportaša su: Ivana Habazin i Damir Martin.

Power program provode licencirani sportski psiholozi s višegodišnjim iskustvom u radu sa sportašima.

S obzirom da se djeca iste dobi uvelike razliku u stupnju razvoju, nakon uvodnog intervjua i nekoliko sastanaka, znati ćemo da li je možda neki drugi program prihvatljiviji za vaše dijete.

Dodatni rad sportaša obuhvaća vježbanje i usavršavanje mentalnih vještina kod kuće i na sportskim treninzima te natjecanjima. Sportaš dobiva određene zadatke i treninge koje treba odrađivati u onom opsegu i intenzitetu kako se dogovori s mentalnim trenerom. Neki od treninga su vježbe vizualizacije, fokusa, opuštanja.

Da, online rad je moguć. Velik broj naših sportaša često putuje ili ne živi u Zagrebu. Dapače, neki su na potpuno različitim kontinentima, što ne znači da rad na mentalnoj pripremi prestaje. Trudimo se uvijek naći najbolji način pružanja podrške našim sportašima.

Sportaš koji radi na mentalnoj pripremi nije sportaš koji je lud ili sportaš s problemima. Dapače, oni koji se odluče ići na mentalni trening su oni koji imaju želju za napretkom i poboljšanjem svojih sposobnosti. Slično je i u ostalim područjima sportske pripreme; da li na dodatne kondicijske treninge idu oni koji nemaju kondicije ili oni koji žele još više?

Ukoliko se sportaš pridržava naših uputa te odrađuje mentalne treninge doma i na sportskim treninzima, napredak je vidljiv već nakon mjesec do dva dana.

Mi smatramo da sportaš nikada nije prestar da ostvari određeni napredak. Možda bi taj napredak bio veći ukoliko se sportaš ranije javio, no bolje i tada nego nikad. Do sada imamo više slučajeva kada su profesionalni sportaši zatražili našu podršku u ranim 30-tim godinama, gotovo pred kraj sportske karijere.

Do sada je kroz ovaj program prošlo više stotina sportaša iz preko 30-ak različitih sportova. Power Program je namijenjen i individualnim i grupnim sportovima.

 

Plaćanje je moguće preko računa, online ili u banci, te u gotovini. Plaćanje je moguće i putem PayPal-a.

Da, više od polovice sportaša s kojima smo radili bavi se i grupnim sportovima. U konačnici, ako svaki pojedinac u timu odradi svoj individualni zadatak dobro, tim napreduje.

Upitnik

Nisi siguran/na koji je program Mentalnog Treninga idealan za tebe?

Odvoji malo vremena i riješi naš kratki upitnik. Saznaj koji je program Mentalnog Treninga idealan za tebe.

Prijavi se na MT Power program - individulani sastanci

"*" indicates required fields

*podaci koje si ostavio/la se koriste isključivo za potrebe informiranja o programu kojeg si odabrao/la
Prijava na newsletter

Molimo označite knjiga