Zaštita privatnosti

Opće informacije

Mentalni Trening j.d.o.o., Zagreb, Ratarska 35, svjesni smo da naša uspješnost ovisi o zadovoljstvu naših klijenata, zaposlenika, korisnika i posjetitelja naše web stranice ali i o mjerama koje poduzimamo u pogledu zaštite njihovih prava obzirom na osobne podatke koje nužno prikupljamo i obrađujemo obzirom na svrhu obrada i pozitivne zakonske propise koje primjenjujemo u našem poslovanju.
Osobni podatak jest svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno (dalje u tekstu: podatak ili osobni podatak).
Mentalni Trening obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja stranice www.mentalnitrening.com u skladu s važećim propisima koji su regulirani Općom uredbom o zaštiti podataka (2016/679).

Način i svrha obrade podataka

U skladu sa zakonom možemo prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja naše web stranice. Ove podatke koristimo kako bi imali informacije kojima bi poboljšali web stranicu i njezine sadržaje dodatno usmjerili i prilagodili korisnicima koji ga posjećuju.
Pristup stranicama tvrtke Mentalni trening, www.mentalnitrening.com je slobodan i ne zahtijeva registraciju. Ukoliko želite primati promotivne poruke o našim uslugama, možete odabrati jednostavnu prijavu s vašom mail adresom u jedan od obrazaca koji se nalazi na našem webu, bez potrebe za registracijom.
Svjesno ne obrađujemo osobne podatke djece mlađe od 16 godina osim ako nemamo eksplicitnu suglasnost roditelja ili skrbnika.
Svrha prikupljanja podataka putem obrasca je uspostaviti kontakt s klijentom kako bi se međusobno informirati o aktivnostima koje radimo.
Sve dostavljene podatke od klijenta smijemo koristiti za potrebe informiranja, obavještavanja i promocije o proizvodima i aktivnostima koje provodimo. Klijent je suglasan da mu na periodičkoj bazi šaljemo informacije o našim aktivnostima.
Ni u kojem slučaju nećemo dostaviti, niti razotkriti podatke klijenta trećim osobama. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne i sudske vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Zaštita osobnih podataka

Podaci koji se prikupljaju korištenjem web www.mentalnitrening.com stranice biti će pohranjeni u Hrvatskoj ili unutar Europskog gospodarskog područja (EEA). Mentalni Trening j.d.o.o. će poduzeti potrebne korake za prijenos podataka na siguran način i u skladu sa zahtjevima zaštite privatnosti.
Svi se podaci o klijentima strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Sve promjene pravila o privatnosti objaviti će se na ovoj web stranici.

Vaša prava

Redovito dajemo klijentima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne žele da se njihovi podaci uklone s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
U svakom trenutku od nas možete zatražiti pristup informacijama o obradi vaših osobnih podataka:
– Pravo na pristup podacima koji se odnose na vas;
– Ispravak ili dopunu vaših osobnih podataka;
– Brisanje osobnih podataka;
– Ograničenje obrade vaših osobnih podataka
– Povlačenje suglasnosti za obradu vaših osobnih podataka.
U slučaju da želite ostvariti vaša prava, kontaktirajte nas na info@mentalnitrening.com.