fbpx
Usluge

Usluge Mentalnog Treninga

Individualni rad

Programi s individualnim radom s osobnim mentalnim trenerom prate rad i napredak sportaša od samog početka.

Grupni rad

Programi s grupnim radom s osobnim mentalnim trenerom dijele se na: rad s trenerima, s djecom i sa psiholozima.

Mentalni trening sportaša - individualni rad

Individualni sastanci

MT Power program - individualni sastanci

MT Power Program je individualni rad s osobnim mentalnim trenerom koji prati rad i napredak sportaša od samog početka. Namijenjen je profesionalnim i amaterskim te djeci sportašima. Svaki sportaš na početku prolazi kroz testiranje kako bi mentalni trener mogao što bolje postaviti ciljeve rada i definirati prostor za napredak. Područja rada su: motivacija, kontrola emocija i fokus.

MT Elitni sportaš - mjesečni paket

MT Elite program je individualni rad s osobnim mentalnim trenerom rezerviran za elitne profesionalne sportaše koji zahtijevaju iznimnu posvećenost i maksimalni angažman mentalnog trenera. Broj mjesečnih mentalnih treninga je neograničen.

"U životu, ali i u sportu, rad na sebi igra važnu ulogu. Tako rad na mentalnoj pripremi smatram korisnim u određenim ključnim situacijama. Preporučio bih Mentalni Trening, ne svima, već onima koji žele raditi na sebi i biti bolji."
Ante Budimir
reprezentativac i igrač CA Osasune
Upitnik

Nisi siguran/na koji je program Mentalnog Treninga idealan za tebe?

Odvoji malo vremena i riješi naš kratki upitnik. Saznaj koji je program Mentalnog Treninga idealan za tebe.

Grupni rad

Mentalni trening sportaša - grupni rad

“Mišljenja sam da bi mentalni trening trebao primjenjivati svaki profesionalni sportaš; što prije, to bolje. Sport je postao biznis u kojem samo najbolji preživljavaju pa sportašima često treba pomoć za posložiti sve kockice u glavi i pomoći im da izvuku najbolje iz sebe, kako u težim, tako i u normalnim trenucima karijere. Zadovoljan sam svojim radom i iskustvom jer mi daje priliku da saberem misli, odvojim bitno od nebitnog i na kraju izvučem svoj maksimum."
Roko Leni Lukić
kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije
„Smatram da bi svaki igrač koji želi napraviti veliku karijeru trebao uložiti i raditi na svojoj mentalnoj pripremi, posebno mladi igrači kao što sam ja. Naravno da iskustvo dolazi s godinama, ali u današnjem nogometu gdje je sve ubrzano, svaka dodatna pomoć znači par % gore na sveukupni performans, što je često presudna razlika.„
Dion Beljo
nogometaš FC Augsburg i reprezentativac Hrvatske
"Da bismo izašli na teren i borili se sa protivnikom, prvo treba da imamo glavu spremnu za borbu. Fizički trening je važan, ali možda i više od toga onaj manje vidljivi -mentalni. Uverila sam se da ne pobeđuju oni koji su snažniji, izdržljiviji, brži već oni koji su mentalno spremniji, koji nastavljaju svoj put bez obzira na okolnosti. Zato mislim da je neophodan neprekidan rad na sebi, svaki dan možemo da pomeramo svoje granice, možemo da idemo korak dalje, stepenik više, a mentalni trening nas na pravi način upućuje, opominje da verujemo,da nastavimo onda kad stvari ne idu kako bismo želeli."
Jelena Nikolić
srpska odbojkaška reprezentativka, osvajačica srebra u Riu
"U profesionalnom sportu detalji čine razliku a rad na mentalnoj pripremi je po meni jedan od ključnih detalja za uspjeh...jasni ciljevi i vizija utakmice uz pomoć raznih tehnika mi omogućavaju puno bolju izvedbu na terenu što u konačnici rezultira uspjehom."
Borna Barišić
reprezentativac i igrač Glasgow Rangersa
Upitnik

Nisi siguran/na koji je program Mentalnog Treninga idealan za tebe?

Odvoji malo vremena i riješi naš kratki upitnik. Saznaj koji je program Mentalnog Treninga idealan za tebe.