O Mentalnom Treningu

Upoznajte naše trenere i klijente te saznajte našu misiju, viziju i vrijednosti

Naša priča

Mentalni treneri

Upoznajte psihologe koji čine tim Mentalnog Treninga.

saznajte više

Klijenti

Upoznajte naše klijente i pročitajte što kažu o nama.

saznajte više

Vrijednosti

Saznajte našu misiju, viziju i vrijednosti koje nas vode.

saznajte više

Vaši mentalni treneri

Luka Škrinjarić

Pročitajte više

Sanja Petrić

Pročitajte više

Matija Kopajtić

Pročitajte više

Luka Škrinjarić

Luka je direktor je i vlasnik tvrtke Mentalni Trening. Diplomu magistra psihologije stekao je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. U ranijim danima, aktivno je trenirao nogomet i odbojku. Do sada je radio sa više stotina sportaša individualnih i grupnih sportova. U radu je usmjeren na mentalnu pripremu profesionalnih sportaša i reprezentativaca. Najveći uspjesi koje je ostvario u suradnji sa svojim sportašima su osvajanje medalje svjetske prvakinje te srebro na Olimpijskim igrama.

Upoznajte Luku

Sanja Petrić

Sanja je magistrirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. U rad Mentalnog Treninga uključila se još kao student te je po završetku studija nastavila s radom i usavršavanjem u ovom području. Posebna područja rada su joj individualni i grupni rad s mlađim uzrastima sportaša. Do nedavno se bavila i nogometnim suđenjem zbog čega joj je i poseban gušt raditi s nogometašima.

Upoznajte Sanju

Matija Kopajtić

Matija je magistar psihologije te umirovljeni igrač hokeja na ledu i inline hokeja. Predstavljao je Hrvatsku na mnogobrojnim europskim i svjetskim prvenstvima te predolimpijskim turnirima. Rekreativno se bavi biciklizmom, trčanjem i pilatesom. Trenutno je usmjeren na implementaciju kognitivno-bihevioralne terapije u područje mentalnog treninga.

Upoznajte Matiju

Naši klijenti

Roko Leni Ukić
kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije

"Mišljenja sam da bi mentalni trening trebao primjenjivati svaki profesionalni sportaš; što prije, to bolje. Sport je postao biznis u kojem samo najbolji preživljavaju pa sportašima često treba pomoć za posložiti sve kockice u glavi i pomoći im da izvuku najbolje iz sebe, kako u težim, tako i u normalnim trenucima karijere. Zadovoljan sam svojim radom i iskustvom jer mi daje priliku da saberem misli, odvojim bitno od nebitnog i na kraju izvučem svoj maksimum."

Ante Budimir
U.C. Sampdoria

"U životu, ali i u sportu, rad na sebi igra važnu ulogu. Tako rad na mentalnoj pripremi smatram korisnim u određenim ključnim situacijama. Preporučio bih Mentalni Trening, ne svima, već onima koji žele raditi na sebi i biti bolji."

Ivana Habazin
IBF prvakinja svijeta

"Boks je život. Katkad daš udarac, a katkad ga primiš. Ono što je bitno jest da svaki put nakon udarca ustaneš i kreneš dalje jači. Boks je sport visokog intenziteta i napora. Isto tako, svaki udarac, pad, ozljeda izaziva bol. Zbog svih ovih segmenata, osim fizičke pripreme izuzetno je važna mentalna snaga. Mentalni Trening uvelike mi pomaže pri samopouzdanju, koncentraciji i fokusiranosti na sve ključne točke za vrijeme borbe, za vrijeme treninga, ali i u životu te je sastavni dio mojih priprema za uspjeh."

Poštujemo vrijednosti koje nam omogućavaju pružanje kvalitetne usluge

MISIJA

Kroz edukaciju, usmjeravanje i testiranje PROVJERITI sve što (ne)funkcionira te pružiti najbolju podršku LJUDIMA kako bi ostvarili svoje PUNE POTENCIJALE.

VIZIJA

…ostaviti trag na ŽIVOTIMA drugih ljudi kako bi ostvarili najbolje od sebe.

 • RAST

  Mogućnost koju rijetki koriste sve do kraja života.
 • UČENJE

  Prihvaćanje vlastitog neznanja, ali ne i stagnacije.
 • KOMUNIKACIJA

  Preduvjet za odnos koji transformira čovjeka i potiče izvrsnost.
 • IZVRSNOST

  Temeljno pravo svakog čovjeka i pravo izbora.
 • AUTENTIČNOST

  Otpor konformizmu čak i ako to znači teži put.
 • PODRŠKA

  Ono što dobivamo kad bezuvjetno dajemo.
 • INOVACIJA

  Jedini način za kretanje prema naprijed.
 • BALANS

  Temeljni sastojak koji čini našu izvrsnost.
 • ODGOVORNOST

  Preduvjet za slobodu kojoj težimo.

Imate pitanje za naš tim?