fbpx

O Mentalnom Treningu

Svaka dobra priča ima mnogo sastojaka; dozu ludosti, mnogo zabave, još više entuzijazma i predanog rada, nekoliko zapleta i obrata te pokoji uspon, pad te konačni uspon. Kao i sve dobre priče tako i – priča o Mentalnom Treningu ima sve ove elemente. Priča je to koja nije počela toliko davno a opet se čini kao da smo od onda napredovali svjetlosnim godinama.

Luka Škrinjarić

Luka Škrinjarić

VLASNIK i mentalni trener

Luka je vlasnik tvrtke Mentalni Trening. Diplomu magistra psihologije stekao je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. U ranijim danima, aktivno je trenirao nogomet i odbojku. Do sada je radio sa više stotina sportaša individualnih i grupnih sportova. U radu je usmjeren na mentalnu pripremu profesionalnih sportaša i reprezentativaca. Najveći uspjesi koje je ostvario u suradnji sa svojim sportašima su osvajanje medalje svjetske prvakinje te srebro na Olimpijskim igrama.

Sanja Petrić

Sanja Petrić

Mentalni trener

Sanja je magistrirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. U rad Mentalnog Treninga uključila se još kao student te je po završetku studija nastavila s radom i usavršavanjem u ovom području. U godinama koje su slijedile, radila je sa preko 200 sportaša iz 35+ različitih sportova. Prije karijere sportskog psihologa bila je nogometna sutkinja te joj je poseban gušt raditi s nogometašima.

Dora
Dragičević

Mentalni trener

Dora je magistrirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Uz studij psihologije, završila je i Olimpijsku akademiju te stekla diplomu trenera veslanja. U veslanje je trenutno uključena i kao aktivni član Hrvatske veslačke reprezentacije pa je sportska psihologija bila idući logični korak. U Mentalni trening prvi je put došla za vrijeme studentske prakse, a nakon završetka studija, nastavlja se educirati i usavršavati spajajući pritom svoje dvije velike ljubavi – psihologiju i sport.

Poštujemo vrijednosti koje nam omogućavaju pružanje kvalitetne usluge

Kroz edukaciju, usmjeravanje i testiranje PROVJERITI sve što (ne)funkcionira te pružiti najbolju podršku LJUDIMA kako bi ostvarili svoje PUNE POTENCIJALE. …ostaviti trag na ŽIVOTIMA drugih ljudi kako bi ostvarili najbolje od sebe.
Rast

Rast

Mogućnost koju rijetki koriste sve do kraja života.

Učenje

Prihvaćanje vlastitog neznanja, ali ne i stagnacije.

Komunikacija

Komunikacija

Preduvjet za odnos koji transformira čovjeka i potiče izvrsnost.

Izvrsnost

Izvrsnost

Temeljno pravo svakog čovjeka i pravo izbora.

Autentičnost

Autentičnost

Otpor konformizmu čak i ako to znači teži put.

Podrška

Podrška

Ono što dobivamo kad bezuvjetno dajemo.

Inovacija

Inovacija

Jedini način za kretanje prema naprijed.

Balans

Temeljni sastojak koji čini našu izvrsnost.

Odgovornost

Odgovornost

Preduvjet za slobodu kojoj težimo.

Upitnik

Želiš znati koji je program Mentalnog Treninga idealan za tebe?

Odvoji malo vremena i riješi naš kratki upitnik.