Što je MT PRAKTIKUM za trenere??

 

Nakon godina provođenja edukacije za trenere, sakupili smo velike brojke: preko 300 educiranih trenera i preko 40ak održanih edukacija! Izuzetno nam je drago reći da nismo samo mi educirali trenere već su i treneri obogatili naše iskustvo sa svojim praktičnim primjerima iz rada, te pitanjima koja su nas poticala da budemo još bolji.

Promjene u MT edukaciji za trenere

No, kao i za sve ostalo, svemu dođe kraj. No, ovo nije tužna priča, dapače, ovo je priča o pokretanju nečeg još boljeg:) Zadnjih mjeseci bili smo jako vrijedni, prvenstveno smo slušali vas trenere i vaše savjete, pitanja i želje. Onda smo sjeli i krenuli stvarati novi koncept edukacije za trenere.

Došli smo naravno do toga da je svakom treneru najbitnija praksa. Dakle, kako svaki trener može naše znanje o mentalnoj pripremi sportaša primijeniti već na sutrašnjem treningu.

Kako da se nešto naizgled komplicirano prebaci da bude jednostavno, kako da se na „glavi“ sportaša radi još bolje, na što više treninga.

Način održavanja MT praktikuma za trenere

Do sada smo edukaciju uvijek održavali u 3 modula: Motivacija, Koncentracija i Upravljanje Emocijama. Ti moduli su bili fiksni, vezani jedan za drugi i išli su dan za danom. Edukaciju smo održavali najčešće vikendom i trebalo nam je skoro puna 2 dana da prođemo sve ono što smo namijenili.

Slušajući vaše želje, odlučili smo podijeliti edukaciji u 3 neovisna modula. Zašto neki trener ne bi odslušao samo onaj modul koji ga najviše zanima? Zašto moduli ne bi mogli biti odvojeni, pa onda svaki novi slijedi za 2 tjedna? E pa može i tako!:)

Trajanje MT praktikuma za trenere

Dva dana, sa sveukupno 16 sati je dosta dugo vrijeme za izdvojiti. Čak i treneri koji su najviše „zagriženi“ za poboljšanje mentalne pripreme svojih sportaša, rijetko kada imaju vikendom slobodnog vremena da se educiraju 16 sati. Da, shvaćamo da su vikendom najčešće natjecanja:)

Odlučili smo izvući najbitnije tehnike i preoblikovati ih u praktikum. Praktikum koji traje 3 sata po modulu. Pa tako imamo PRAKTIKUM MOTIVACIJA koji kreće već 02.02.2018. u 17 sati i traje do 20 sati. Nakon toga slijedi PRAKTIKUM KONCENTRACIJA 23.02. i PRAKTIKUM EMOCIJE 09.03.

Zašto smo ga nazvali MT PRAKTIKUM

Iz jednog jednostavnog razloga – zato što ćemo prolaziti samo najprimjenjivije tehnike iz prakse koje su nam se pokazale najučinkovitije za poboljšanje mentalne pripreme sportaša! Također, tehnike su veoma jednostavne tako da ih može koristiti bilo koji trener. Bilo kojeg sporta. Bilo koje razine znanja.

Također, ono što još razlikuje MT praktikum od bilo koje druge slične edukacije jest što se radi u malim grupama, tako da svaki trener može uvježbati tehnike na vlastitim primjerima. Biti će ovdje mnogo uvježbavanja, isprobavanja, rada u parovima i praktične demonstracije metoda.

Praktikum – zato što nam je važno da kada izađete možete već sutra raditi na poboljšanju mentalne pripreme i rezultata vaših sportaša!

Niste se još prijavili?

Što čekate? Kliknite OVDJE i saznajte sve o novoj verziji MT PRAKTIKUMA za trenere. Prvi Praktikum Motivacija je već 02.02. u 17h!

Povezani članci